Media Presentations Training Centre
language

Mediatraining en coaching

Jouw boodschap laten horen

Media Training Maastricht University_101Wil je ook zelfverzekerd en met een goed verhaal optreden in de media en in een video-opname (testimonial)? De mediatraining en mediacoaching door het Media Presentations Training Centre van Universiteit Maastricht bereiden je daar adequaat op voor. De juiste voorbereiding is essentieel om als wetenschapper, arts/specialist, ondernemer, beleidsmaker, bestuurder, manager, organisator en anderen in de hedendaagse mediawereld jouw boodschap te laten horen. Of dat nu individueel is, of collectief als instituut, school, vakgroep en afdeling. De mediatraining en mediacoaching worden aangeboden in het Nederlands en Engels en zijn ook toegankelijk voor deelnemers van buiten Universiteit Maastricht.

Media Presentations Training Centre gebruikt inzichten uit psychologie

Het Media Presentations Training Centre is ondergebracht bij de Faculty of Psychology and Neuroscience van Universiteit Maastricht en maakt bij het geven van de mediapresentatietrainingen en -coaching gebruik van inzichten uit de psychologie en neurowetenschappen.
Mediatrainer Marcel Schrijnemaekers is voormalig journalist en woordvoerder van de Universiteit Maastricht. Hij is gepokt en gemazeld in het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van optredens voor radio en televisie. Schrijnemaekers volgde zelf mediatrainingen in Nederland bij Viktor Deconinck, Bob de Ronde Partners en Brain Box, en bij Brad Phillips in New York.

Ons aanbod mediatrainingen en mediacoaching, en college TV interview

De mediatraining en individuele mediacoaching worden gegeven per uur en dagdeel, zowel in-house bij opdrachtgever als bij de Universiteit Maastricht. De data en tijdstippen worden in overleg vastgesteld.

 • Media Presentatie Training van een dagdeel voor maximaal 2 deelnemers
 • Combinatie van oefeningen voor de camera, praktijkvoorbeelden en theorie, gericht op formuleren inhoud en presentatie, werking van de media.

  Bijzonderheden:

 • Beschikbare data voorjaar 2020: 13 en 27 maart, 10 en 17 april, 15 en 29 mei, en 5 en 19 juni, telkens 1 training van 1 dagdeel van 9.00-13.00 uur. Buiten deze data op aanvraag;
 • Voertaal: Nederlands;
 • Kosten voor training met 1 deelnemer: € 350,- (UM/MUMC+) en € 595,- (niet UM/MUMC+, exclusief BTW); bij twee deelnemers respectievelijk € 250,- en € 450,- pp (exclusief BTW);
 • Annuleringskosten: 25% binnen 10 werkdagen, 100% binnen 5 dagen tot de trainingsdag.
 •  

  <<<Media Presentations Training Centre – It pays to be prepared!>>>